Jedna lepa dugačka “crta”

Gledam… Skoro mesec dana bez ijednog posta na mom blogu. I celo veče razmišljam koliko toga se ustvari promenilo od oktobra meseca kada sam počela da pišem. Koliko sam toga novog naučila. I o sebi i drugima i koliko sam zavolela blog zajednicu . Koliko me je blogovanje promenilo.

Svoj prvi post sam ostavila pre 6 mesci (neznajući, sasvim slučajno baš kada je rođendan osobi koja me je i motivisala da pišem. Zahvalna sam mu na tome). Imala sam veliku tremu jer sam smatrala da je na meni velika odgovornost. Taj osećaj i dalje imam…

Poslednjih mesec dana sam ustvari rezimirala protekle mesece pa i godine mog rada i što bi se reklo podvukla jednu lepu dugačku crtu.

I zadovoljna sam. Veoma. Pored velikog straha i treme od… pa nazvaću „neuspeha“ (mada ni to nije prava reč koju tražim) jer materiju bloga zaista nisam poznavala, osim kao posmatrač na B92, vrlo sam srećna što mi se od skoro ukazala prilika da pišem o stvarima o kojima na ovom, ličnom blogu, nisam mogla. Baš zato, jer je ličan.

Počela sam da pišem i na kompanijskom blogu (RSS) tako da odsada kroz još konkretnije primere iz prakse mogu pisati o svojim iskustvima i utiscima: Kako je raditi sa EXIT Festivalom i to iz ugla tehničkog ili IT partnera, Microsoftom, Cisco Srbija, kakvi su korisnici, marketari i PRovci sa kojima se susrećem svakodnevno, koliko nam savremene komunikacije i informacione tehnologije olakšavaju život i rad…

Iskreno se nadam da će Vam moji postovi i na kompanijskom blogu takođe biti interesantni ali i da ćete na tom mestu moći da pročitate i blogove mojih kolega tj top menadžmenta iz svih oblasti.

Ovaj lični – svakako nastavljam.

Uskoro, “Marketing u praksi” mnogo drugačiji tj vizuelno lepši .

Prelazim na Gold hosting paket koji su nam ponudili ljudi iz blog.rs jer smatram da je vrlo važno da ih kao korisnik ovog servisa podržim i s obzirom da su nam omogućili ovoliko vremena da blogujemo. I to potpuno besplatno:  Zahvaljujem momci!

PS: A u međuvremenu sam zavolela i WordPress

Dakle „priča“ se nastavljala ali i “update”-ovana i “upgrade”-ovana!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share

5 Responses to "Jedna lepa dugačka “crta”"

  • Jovan s.s. says:
  • anam says:
  • ZO says:
Leave a Comment